ОГРАДА

Декоративните бетонни огради РОКУОЛ са най-изгодния вариант за стилна солидна ограда с релеф на камък, дърво, тухла, 3D фигури, фирмени знаци и други релефни рекламни изображения. Оградните панели са от армиран бетон с макс. дебелина 5 cm. Възможни са ажурни варианти с релефна бетонна основа и ажурна горна част от бетон, ковано желязо, електрозаварена мрежа, дървени решетки и др.  Моделите са авторски и се произвеждат единствено от нас.

Разработени по американска технология . оградите Рокуол са нов и различен поглед към декоративните бетонни огради, познати досега.

Дизайн, стил и качество, завършени архитектурни композиции и край на кичозните замазани релефи и странни цветове.

Ние не правим огради, които не харесваме и предлагаме безплатни визуализации и консултации, за да стигнем заедно до най-доброто решение.

На професионалистите – архитекти и проектанти, дизайнери, строителни фирми, екипи за довършителни работи … предлагаме 3D файлове на моделите и елементите на системата.

БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ

Без кофражи, скъпи фундаменти, кубици бетон, кранове, багери и тонове арматурно желязо. Панелите и коловете могат да бъдат монтирани от 2 души.

Оградите се предлагат неоцветени или в цвят, избран от Вас.  Комплектът включва панели и колове.

2015 JULY

ТЪРСИМ ПАРТНЬОРИ ЗА ДИСТРИБУЦИЯ И МОНТАЖ В СТРАНАТА